Κοπη Πιτας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών “Φθιώτιδες Θήβες” παραμένει πιστός στις παραδόσεις του κάθε χρόνο, προχωρώντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Διοργάνωσε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στην έδρα του Συλλόγου μας. Η εκδήλωση περιελάμβανε κεράσματα για όλα τα μέλη.

Ο τυχερός του 2020 που κέρδισε το φλουρί ήταν ο κ. Νέστορας Τσαμπίρας, ο οποίος κέρδισε μία εικόνα. Η εικόνα ήταν προσφορά του Πολιστικού Συλλόγου Μικροθηβών. Δεύτερη τυχερή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αναδείχθηκε η κα Νιφόρου Αλεξάνδρα. Η κα Νιφόρου κέρδισε ένα γεύμα αξίας 40€ στην ταβέρνα του χωριού μας ΄Στατήρας΄. Το γεύμα που κέρδισε το φλουρί της δεύτερης πρωτοχρονιάτικης πίτας είναι προσφορά του Προέδρου της κοινότητας Μικροθηβών, κ. Σταφυλοπάτη Νίκου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών “Φθιώτιδες Θήβες” σας εύχεται ολόψυχα καλή κι ευλογημένη χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη!

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα
Κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Σταυρώνοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα
Οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροθηβών
Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροθηβών
Κεράσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροθηβών
Τα μέλη του Συλλόγου ανταλλάσσουν πρωτοχρονιάτικες ευχές
Μικροί και μεγάλοι στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Μέλη του Συλλόγου Μικροθηβών
Φίλοι και μέλη του Συλλόγου τίμησαν την κοπή της πίτας με την παρουσία τους

Δείτε εδώ το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροθηβών.