Συζητηση για την γριπη με την ιατρο των Μικροθηβων

Συζήτηση για την γρίπη με την ιατρό των Μικροθηβών

Με στόχο την πρόληψη από την εποχική γρίπη και την υγεία των κατοίκων των Μικροθηβών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Φθιώτιδες Θήβες” οργάνωσε την εκδήλωση “Εποχική γρίπη- Προστατεύω και προστατεύομαι”. Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση για τη γρίπη με την ιατρό των Μικροθηβών Γιάτσου Στέλλα βοήθησε τους κατοίκους του χωριού να μάθουν περισσότερα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της.

Η γιατρός, Γιάτσου Στέλλα ήταν η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης. Η κα Γιάτσου έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα μέλη του συλλόγου μας για την εποχική γρίπη αλλά και τους ενημέρωσε για το εμβόλιο κατά της γρίπης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, τέθηκαν ερωτήματα που απασχολούσαν όσους παρευρέθησαν. Η κα Γάτσιου με τη σειρά της καθοδήγησε και υπέδειξε μέτρα προστασίας για την εποχική γρίπη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών ευχαριστεί για ακόμη μία φορά την ιατρό κα Γάτσιου Στέλλα για τις πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές που μοιράστηκε μαζί μας αλλά και όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση μας. Τέλος, ευχαριστούμε και τους κατοίκους του χωριού που συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση με την ιατρό των Μικροθηβών!

Η ιατρός Γιάτσου Στέλλα σε ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους των Μικροθηβών.
Η συμμετοχή των κατοίκων του χωριού στην ομιλία για την αντιμετώπιση της γρίπης.