Δημοτικη Κοινοτητα

Τοπική Κοινότητα Μικροθηβών

Η Δημοτική Kοινότητα Μικροθηβών θέτει ως προτεραιότητα τους κατοίκους του χωριού αλλά και την ανάδειξη της ομορφιάς του τόπου. Η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, η ικανοποίηση των κατοίκων , η παροχή υπηρεσιών και η αξιοποίηση του χωριού αποτελεί κύριο μέλημα. Η Δημοτική Κοινότητα Μικροθηβών είναι στη διάθεσή σας ώστε να εξυπηρετήσει κάθε αίτημα σας και να σας παρέχει βοήθεια. Με όραμα την ανάδειξη των Μικροθηβών, η Δημοτική Κοινότητα συμβάλλει με το δικό της μοναδικό τρόπο και βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους τους.

Επίσης, η κοινότητα σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροθηβών “Φθιώτιδες Θήβες” διοργανώνουν πλούσιες δράσεις. Δράσεις που αφορούν την ιστορία του τόπου όπως αναπαραστάσεις εθιμών και καλλιτεχνικά δρώμενα. Στόχο αποτελεί η συμμετοχή των κατοίκων σε αυτές, η σύσφιξη σχέσεων και η δημιουργία δεσμών ανάμεσα σε φορείς και πολίτες. Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας έχει τετραετή θητεία με Πρόεδρο τον κύριο Σταφυλοπάτη. Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκε η διοίκηση της τοπικής κοινότητας Μικροθηβων ύστερα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 08/10/2023. Με στόχο την καλύτερη εξέλιξη της περιοχής μας , το Τοπικό Συμβούλιο και οι συνεργάτες του Προέδρου αποδεικνύουν καθημερινά το έργο τους.

Μπορείτε να δείτε τα αιτήματα και τα πρακτικά των συνελεύσεων που υπεβλήθησαν στον Δήμο Βόλου ή στην Περιφέρεια Μαγνησίας. Η Τοπική Κοινότητα δεσμεύεται να συνεχίσει το δύσκολο έργο και να το προάγει αδιάλειπτα στοχεύοντας στη βελτίωση του χωριού και στην παροχή υπηρεσιών για τους κατοίκους.

Μάθετε για τις υπηρεσίες που παρέχει η Δημοτική Κοινότητα στους κατοίκους των Μικροθηβών πατώντας εδώ. Μάθετε τα χρήσιμα τηλέφωνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.